Onaangekondigd ‘protest’ tegen uitbreiding van Roompot-park verrast gemeente Noord-Beveland

8 mei 2023 | PZC

Ze werden erdoor overvallen, medewerkers van het gemeentehuis in Wissenkerke. Onaangekondigd kwamen ruim twintig inwoners hun bezwaren uiten tegen de uitbreiding van Roompot Beach Resort.

Gewapend met tientallen enveloppen verzamelden die inwoners zich maandagochtend in de Voorstraat. Ze kwamen hun zienswijzen overhandigen. “Je ziet het: het leeft”, zei Bert de Jong uit Kamperland. Hij had zelf vijf zienswijzen, ook van anderen dus, bij zich om af te geven op het gemeentehuis van Noord-Beveland. Alle mensen die er waren, hadden één ding gemeen: ze zien niets in de uitbreidingsplannen van vakantiepark Roompot Beach Resort in Kamperland. Roompot wil het park moderniseren, maar ook fysiek uitbreiden met pakweg 29 hectare. B en W willen dat toestaan.

Het volledige artikel lezen: 

https://www.pzc.nl/noord-beveland/onaangekondigd-protest-tegen-uitbreiding-van-roompot-park-verrast-gemeente-noord-beveland~a65589ce/

(In verband met copyright beperkingen mogen we artikelen niet volledig publiceren op deze site. Links kunnen wijzen naar premium artikelen waardoor je een artikel niet volledig in kunt zien.)