Van niet-duurzaam zwembad tot druk op de zorg: politiek kritisch over uitbreiding Roompotpark Kamperland

25 mei 2023 | PZC

Een groot deel van de Zeeuwse Statenleden is kritisch op de uitbreidingsplannen van Roompot bij Kamperland. Dat blijkt uit een reeks kritische vragen die vijf fracties stellen aan dagelijks provinciebestuur. Zo vinden ze dat de gemeente Noord-Beveland niet aantoont dat er behoefte is aan het plan.

Tegen de uitbreidingsplannen leeft ook op Noord-Beveland weerstand. Een petitie tegen de plannen was binnen 24 uur al meer dan 1300 keer ondertekend. De teller staat inmiddels op bijna 3500 steunbetuigingen.

https://www.pzc.nl/noord-beveland/van-niet-duurzaam-zwembad-tot-druk-op-de-zorg-politiek-kritisch-over-uitbreiding-roompotpark-kamperland~a332d1f6/

(In verband met copyright beperkingen mogen we artikelen niet volledig publiceren op deze site. Links kunnen wijzen naar premium artikelen waardoor je een artikel niet volledig in kunt zien.)