NPO Radio 1 zondag 6 augustus live vanuit Kamperland

Uitnodiging! Graag nodigen we je uit om de live-radio-uitzending van Ter Plekke op de Camping bij te wonen.

Het NPO Radio 1 programma Ter Plekke op de Camping zendt aanstaande zondagavond uit vanaf Boerderijcamping Catharina Maria Hof in Kamperland, gemeente Noord-Beveland. Op het eiland waar vakantiepark Roompot ooit is gestart, spreken presentatoren Merel Wielaert en Marijn Lansbergen met inwoners over de nieuwe uitbreidingsplannen van de vakantieparkketen. Niet iedereen is daar blij mee.

Als het gaat over Roompot zullen Eric Mahieu en Piet Hamelink aan de spreektafel aanschuiven. Daarmee zijn twee invalshoeken vertegenwoordigd, de invalshoek van “het protest” en de invalshoek van een trotse, voormalig, werknemer van Roompot, Piet Hamelink.

Maar het gaat ook over zeewier, het nieuwe goud van Zeeland. Zeilsters Marieke le Duc en Renate de Backere vertellen over de 6-weekse roeiwedstrijd Pacific Challenge. En de Zeeuwse periode van schrijver Maarten Biesheuvel komt aan bod.

De Zeeuwse troubadour Broeder Dieleman, wiens nieuwe album over enkele weken verschijnt, verzorgt de livemuziek.

Je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Locatie: Kantine van Boerderijcamping Catharina Maria Hof, Jacobadijk 10, Kamperland
Inloop: van 19.30 tot 20.00 uur

De radio-uitzending is van 20.00 tot 22.00 uur en is ook te volgen bij BNNVARA op NPO Radio 1 en nporadio1.nl