Petitie tegen uitbreiden Roompot Noord-Beveland 3800 keer getekend

25 augustus 2023 | Hans Heijt – ANP | PZC

“Roompot heeft bij de gemeente Noord-Beveland een plan ingediend om het park Beach Resort in Kamperland met ongeveer 29 hectare uit te breiden. De groep Wij zijn Noord-Beveland ziet daar niets in en is in mei een petitie begonnen. De initiatiefnemers roepen daarin niet alleen op de uitbreiding tegen te houden. Ook vragen ze de ‘ongeremde groei van toerisme’ te stoppen.

,,Wij hebben niets tegen Roompot”, benadrukt Faasse.,, Maar we zijn wel tegen de uitbreiding met 29 hectare. Dat is buitenproportioneel en gaat ten koste van de rust en ruimte. En dat zijn nu net de waarden van Noord-Beveland.”

Lees het artikel:

https://www.pzc.nl/noord-beveland/petitie-tegen-uitbreiden-roompot-noord-beveland-3800-keer-getekend~aca0ef05/

(Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent de petitie en het uitbreidingsplan van Roompot? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief.).