“Wij denken dat dat uiteindelijk wel zal meevallen” (quote)

Vrijdag 25 augustus 2023 – 23:22 – Seizoen 279 Afl. 170 – NOS Journaal

“Wij denken dat dat uiteindelijk wel zal meevallen”, aldus Roompot over het toenemen van de drukte op Noord-Beveland.

We zaten vrijdag allemaal klaar om het nieuws van 18.00 uur te volgen. Ad Faasse zou geïnterviewd worden door een verslaggever van POW over de uitbreiding van Roompot Beach Resort Kamperland. Helaas zaten we voor niks te wachten.

Omdat de verslaggever in een file stond (allemaal toeristen die naar de Zeeuwse eilanden op weg waren) kwam hij veel later aan. Het interview is daardoor op het late journaal uitgezonden. Tijdens het filmen kwam een paar keer een auto van Roompot voorbijgereden. De verslaggever meldde Ad ook dat Roompot “not amused” was.

Kijk de aflevering terug (vanaf minuut 8.45):

https://www.npostart.nl/nos-journaal/25-08-2023/POW_05468351

Inmiddels is de petitie al 4023 keer ondertekent. Ken jij de petitie nog niet en sta jij achter het behoud van rust en ruimte op Noord-Beveland? Teken hem dan hier.