Pointer pop-up doet onderzoek in Zeeland

Pointer | PZC | 29 augustus 2023

Samen met de PZC doen we een maand lang onderzoek in Zeeland, vanuit een pop-up redactie aan de Walstraat 64 in het centrum van Vlissingen. Heb je tips voor Zeeuwse kwesties die we moeten uitzoeken? Kom tussen 6 en 30 september langs om misstanden aan te kaarten.

Er spelen veel kwesties in Zeeland: de toenemende druk van het toerisme, de verschraling van de zorg en het verdwijnen van publieke voorzieningen. “We zijn vooral benieuwd naar de problemen waar de Zeeuwen mee komen”, zegt coördinator Pim Peterse. “We hebben bij de vorige pop-up redacties veel bezoek gekregen van bezorgde bewoners, die uiteenlopende onderwerpen aandroegen, waar wij vervolgens radio en televisie van maakten. Elke regio heeft zo haar eigen problemen, maar er zijn ook overeenkomsten.”

Lees dit artikel:

https://pointer.kro-ncrv.nl/pointer-pop-up-doet-onderzoek-in-zeeland