Pointer werpt zijn licht op de uitbreidingsplannen van Roompot

8 oktober | NPO 2 | Pointer ·22:10 – 22:42 uur

Vakantieparkuitbater Roompot wil zijn vestiging op Noord-Beveland flink uitbreiden. Een grote groep ongeruste bewoners vindt dat de grenzen van de toeristische groei in Zeeland bereikt zijn en startte een petitie. Het hele verhaal hoor je in Pointer.

Nederlanders gaan graag op vakantie in eigen land. Vooral vakantiehuisjes zijn populair: dezelfde gemakken als thuis, maar met een mooier uitzicht of met het strand op loopafstand. De Zeeuwse campinghouder Roompot is sinds de jaren 60 uitgegroeid tot een vakantieparkenketen met vestigingen in vijf landen.

Lees hier verder op TVgids.nl

Kijk hier de korte promovideo van Pointer op Facebook

Deze aflevering van Pointer is op zondag 8 oktober 2023 om 22:10 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO2. (Heb je de aflevering gemist? Geen nood, na 8 oktober kun je de aflevering blijvend terugzien via bovenstaande link.).