5000 handtekeningen tegen uitbreiding Roompot; gemeente Noord-Beveland stelt besluit uit

14 november 2023 | PZC | Willem Adriaansens

5000 handtekeningen tegen uitbreiding Roompot; gemeente Noord-Beveland stelt besluit uitRuim vijfduizend handtekeningen heeft Ad Faasse verzameld met zijn petitie ‘Stop uitbreiding Roompot op Noord-Beveland’. Dinsdag overhandigde de inwoner van Noord-Beveland het resultaat aan burgemeester Loes Meeuwisse en wethouder Yvonne Maas. Het opmerkelijke is dat veruit het grootste deel van die handtekeningen van buiten het eiland komt.

Zowel de burgemeester als de wethouder vindt vijfduizend ondertekenaars van de petitie heel veel. ,,Wij nemen dit heel serieus en gaan het bestuderen”, gaf Meeuwisse aan na het in ontvangst nemen van de petitie. ,,Dat doen we ook met de meer dan 120 zienswijzen die we hebben binnengekregen. Het is niet voor niets dat we als college nog geen besluit hebben genomen over de uitbreidingsplannen van Roompot.”

Lees het artikel