Topman Roompot: het toerisme neemt toe, ook als wij niets doen

17 april 2024 | PZC | Emile Calon

“Elk nadeel heeft zijn voordeel. Dat geldt ook voor de plannen van Roompot voor Hof Domburg. Omdat ze lang op de plank bleven liggen bij de gemeente, kreeg het bedrijf de tijd er nog eens goed naar te kijken en ze aan te passen.

Oorspronkelijk wilden we het zwembad De Parel gewoon flink renoveren. Daar zien we nu vanaf. Want we willen het nu compleet slopen en iets heel nieuws neerzetten, zegt financieel manager Coen van der Wel van Roompot. Hij verzekert ook dat in dat nieuwe zwembad plaats is voor school- en leszwemmen.

Dat nieuwe zwembad maakt onderdeel uit van de plannen van het bedrijf om veel meer aan wellness te doen en in te spelen en invulling te geven aan de badstatus van Domburg. ,,Ook zien we dat op het gebied van elkweervoorzieningen hier nog kansen liggen voor bijvoorbeeld overdekte padelbanen of een laser-shooter.”

Roompot wil niet alleen De Parel totaal vernieuwen en uitbreiden. Het bedrijf wil een groot deel van het park een flinke oppepper geven. Het bestaat nu uit De Parel, twee hoven met 351 vakantiewoningen en een camping met, officieel, 520 plekken voor tenten of caravans.”

Lees het artikel