Uitnodiging “Meedenken over de visie duurzame recreatie & toerisme (19 en 20 april 2024)

Gemeente Noord-Beveland | Bureau Buiten

In opdracht van de gemeente Noord-Beveland werkt Bureau BUITEN de komende maanden aan een nieuwe visie duurzame recreatie en toerisme van onze gemeente. Dit gebeurt in samenwerking met de inwoners, ondernemers en andere betrokkenen. Zonder uw inbreng kunnen we deze visie niet maken, daarom vragen we u: denk met ons mee!

Op vrijdag 19 april is Bureau BUITEN ‘s ochtends aanwezig in Colijnsplaat bij de SPAR en ‘s middags in Kamperland, bij het winkelcentrum, om in gesprek te gaan met inwoners. Op zaterdag 20 april zijn zij ‘s ochtends aanwezig bij de markt in Kortgene en vervolgens bij het Albert Kleintje in Kats en de SPAR in Wissenkerke. Daarnaast bevraagt Bureau Buiten in dezelfde week ook de jongeren op Noord-Beveland. Dit gebeurt door middel van een digitale vragenlijst, door stellingen te ‘swipen’. Bureau Buiten probeert op die manier zoveel mogelijk inwoners te spreken.