Uitnodiging één jaar WijzijnNoordBeveland op donderdag 16 mei 2024: komt allen!

Deze maand bestaat onze beweging één jaar. Het ontstaan en bestaan van onze beweging is natuurlijk geen heuglijk feit. Toch willen we dit moment niet stil voorbij laten gaan. In een jaar tijd hebben we met elkaar namelijk best wat bereikt. Of we uiteindelijk succesvol zullen zijn in het behalen van ons doel is nog afwachten.

Op donderdag 16 mei vindt de eerste informatieve gemeenteraadsvergadering na het reces plaats. Dan is er uiteraard weer een inspreker in de raad. Daarom willen we voorafgaand aan de raadsvergadering ter ere van het eenjarig bestaan van onze beweging iets feestelijks met elkaar doen. We nodigen je daarom graag uit voor een gezellige ‘buurt’-bijeenkomst om elkaar bij te praten over de stand van zaken.

Wat: feestelijk samenzijn met een hapje en een drankje
Wanneer: donderdag 16 mei 2024 | 17.45 tot 19.15 uur (inloop 17.30 uur)
Waar: Zaal Onder de Toren, Voorstraat 20, Wissenkerke
Bijdrage: €7,50 (inclusief één drankje en een zak friet, wil je meer borrelen dan is dat voor eigen rekening.).

Om voldoende hapjes te kunnen inkopen, is het handig dat we weten of je komt. Druk op onderstaande knop om je aan te melden. Vul je naam in en met hoeveel personen je komt en stuur je mail. Graag horen we uiterlijk donderdag 9 mei of je komt.