Naam Roompot verdwijnt, hoofdkantoor naar Amsterdam

23 mei 2024 | Omroep Zeeland

“De naam Roompot gaat verdwijnen. Dat komt omdat de merken Roompot en Landal GreenParks worden samengevoegd tot één merknaam: Landal. Het hoofdkantoor van het bedrijf gaat naar Amsterdam. Het personeel is vanmiddag ingelicht. Het kantoor in Goes blijft open, er blijven zeker twee afdelingen. De rest van de afdelingen gaat naar Amsterdam. Het personeel krijgt de mogelijkheid om mee te verhuizen.

De gevolgen voor het personeel in Goes zullen groot zijn. Het zal voor veel mensen geen optie zijn om in Zeeland te blijven wonen en in Amsterdam te gaan werken. Twee afdelingen (het contact center en de logistiek) blijven in Goes. Een deel van de afdeling financiën blijft mogelijk ook in Zeeland, daar wordt later over besloten.”

Lees het artikel